Soittimia
Salonkiorkesterin puhaltimet

Mukaan orkesteriin?

Uudet soittajat ja soittimetkin ovat tervetulleita orkesteriin ympäri vuoden mutta helpoiten mukaan pääsee Jyväskylän kansalaisopiston syys- tai kevätlukukauden alkaessa. Etenkin viulut ja alttoviulut toivovat vahvistuksia riveihinsä.

Milloin aloitetaan?

Orkesteri harjoittelee torstaisin klo 18:30-21:00 Palokan koulukeskuksessa (Koivutie 5, Palokka) kansalaisopiston musiikkiluokassa. Soittajat maksavat Jyväskylän kansalaisopiston kurssimaksun (71 € vuodessa). Harjoituksiin saa käydä myös tutustumassa, jos suin päin mukaan hyppääminen epäilyttää.

Mitä soitetaan?

Soittajilta toivotaan oman instrumentin perustason hallintaa. Harjoitukset eivät ole ylen totista torvensoittoa, vaikka parempaan aina pyritäänkin, eikä tämä orkesteri pakerra sinfonioiden kimpussa. Paitsi joskus. Salonkiorkesteri soittaa monenlaista musiikkia barokkiajan teoksista viihdemusiikkiin ja joululauluihin. Lisätietoja saa orkesteriyhdistyksen puheenjohtajalta (puheenjohtaja(ät)jyvaskylansalonkiorkesteri.net).

Alla olevat ääninäytteet on nauhoitettu joulukonserteissa Keltinmäen kirkossa penkkiriviltä x vempeleellä y:

2014

2012

Salonkiorkesterin sello ja altot
© JSO 17.01.2018 <http://www.jyvaskylansalonkiorkesteri.net/mukaan/index.html> puheenjohtaja(ät)jyvaskylansalonkiorkesteri.net
sihteeri(ät)jyvaskylansalonkiorkesteri.net