Soittimia
Salonkiorkesterin puhaltimet

Mukaan orkesteriin?

Uudet soittajat ja soittimetkin ovat tervetulleita orkesteriin ympäri vuoden mutta helpoiten mukaan pääsee Jyväskylän kansalaisopiston syys- tai kevätlukukauden alkaessa. Etenkin viulut ja alttoviulut toivovat vahvistuksia riveihinsä.

Milloin aloitetaan?

Orkesteri harjoittelee torstaisin klo 16:45-18:45 Palokan koulukeskuksen (Koivutie 5, Palokka) salissa. Soittajat maksavat Jyväskylän kansalaisopiston kurssimaksun (71 € vuodessa). Harjoituksiin saa käydä myös tutustumassa, jos suin päin mukaan hyppääminen epäilyttää.

Mitä soitetaan?

Soittajilta toivotaan oman instrumentin perustason hallintaa. Harjoitukset eivät ole ylen totista torvensoittoa, vaikka parempaan aina pyritäänkin, eikä tämä orkesteri pakerra sinfonioiden kimpussa. Paitsi joskus. Salonkiorkesteri soittaa monenlaista musiikkia barokkiajan teoksista viihdemusiikkiin ja joululauluihin. Monet kappaleistamme ovat johtajamme Olli Sannan sovittamia tälle orkesterille. Lisätietoja saa orkesteriyhdistyksen puheenjohtajalta (puheenjohtaja(ät)jyvaskylansalonkiorkesteri.net).

Alla olevat ääninäytteet on nauhoitettu joulukonserteissa Keltinmäen kirkossa:

2014

2012

Salonkiorkesterin sello ja altot
© JSO 7.11.2020 <http://www.jyvaskylansalonkiorkesteri.net/mukaan/index.html> puheenjohtaja(ät)jyvaskylansalonkiorkesteri.net
sihteeri(ät)jyvaskylansalonkiorkesteri.net